skip to main |
skip to sidebar
67. Olof Viktors ljusa (Hedh)
Hedhs Olof Viktors ljusa igen.
1. Fördeg.
2. Fördeg efter 5 h i rumstemperatur.
3. Degen färdigknådad.
4. Degen efter 2 h.
5. Degen utfläkt.
6. Degen upphackad.
7. Degen i korgar, i handdukar, i plastpåsar, i kylskåpet.
8. Jag plockade fram bullarna ur kylen och lät dem stå ett par timmar i rumstemperatur för att vakna. Tyvärr blev det för mycket, så de säckade ihop vid snittningen. Bättre att grädda dem direkt ur kyl, troligen. Fast förra gången hände exakt samma sak, minns jag nu.
9. Lätt utpöst limpa.
10. Tappad höjd. Ptja. Rätt ok, trots allt. Det är kinkigt med jäst, tycker jag.
2 kommentarer:
Ser gott ut men vad tyckte ungarna.
De slapp, denna gång.
Skicka en kommentar