skip to main
|
skip to sidebar
Brödbakslogg
Bilder på deg
söndag 31 augusti 2008
48. Cornetti / Crostini di formaggio (Hedh)
Råkade ha ett paket jäst hemma och tänkte sätta det i arbete. Valde Hedhs italienska brödvarianter, ett med parmesanost och ett utan.
1. Poolish dag 1.
2. Poolish dag 2 (20 timmar senare). Bubblig och syrlig.
3. Degen färdigblandad. Högerklunsen med riven parmesan.
4. Degen 90 minuter senare.
5. Lät ostlimpan jäsa i korg.
6. Lät övriga trängas på handduk.
7. 90 minuter senare.
8. Snittat och ugnsklart.
9. Ostlimpan 2,5 h efter förra kortet.
10. De två sista bröden i ugnen. Riven parmesan strödd i vänstra brödets snitt.
11. Efter en dryg halvtimma i värmen.
12. Färdiga. Crostinin blev rätt skoj, övriga blev som jästbröd brukar bli - lite småtrista när man vant sig vid surdeg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Brödbakare
Pär
Här dokumenterar jag mina försök att baka bröd, i förhoppning om att lära mig av mina många misstag.
Visa hela min profil
Bloggarkiv
►
2013
(1)
►
mars
(1)
►
2011
(5)
►
september
(1)
►
juli
(2)
►
april
(1)
►
mars
(1)
►
2010
(18)
►
december
(1)
►
november
(1)
►
september
(2)
►
juni
(1)
►
maj
(2)
►
april
(1)
►
mars
(1)
►
februari
(4)
►
januari
(5)
►
2009
(32)
►
december
(2)
►
november
(4)
►
oktober
(3)
►
augusti
(3)
►
juli
(2)
►
juni
(1)
►
maj
(2)
►
april
(3)
►
mars
(3)
►
februari
(5)
►
januari
(4)
▼
2008
(73)
►
december
(5)
►
november
(5)
►
oktober
(6)
►
september
(6)
▼
augusti
(2)
49. Surdegslevain med dinkel- och grahamsmjöl
48. Cornetti / Crostini di formaggio (Hedh)
►
juli
(6)
►
juni
(8)
►
maj
(10)
►
april
(8)
►
mars
(10)
►
februari
(4)
►
januari
(3)
Etiketter
Grundrecept på surdegsbröd
(1)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar